FKS krásné hřiště nad ním les

St. žáci FKS - Petřvald u Karviné 2:4 (2:3)

15.05.2011 08:20

 Sestava:

           Schüler Zavičák

 Urbiš Bogdan Mašlonka Urbánek

     Prokop Polach Čagan
              Wludyka 

                Dujka

 Branky: 2x Schüler  

Počátek zápasu byl pěkný. Předvedli jsme několik pěkných akcí a podařilo se nám brzy i skórovat. Soupeř brzy vyrovnal. Znovu se nám podařilo jít do vední a za pár chvil jsme znovu o vedení přišli. Golman špatně vyhodnotil situaci, zazmatkoval a chytil do ruky malou domů. Z následného nepřímého kopu nás soupeř za tuto chybu potrestal. Měli jsme do poločasu další šance, hodně jsme stříleli na bránu, ale žádnou branku se nám již vstřelit nepodařilo. Naopak další branku ještě do poločasu přidal soupeř, kdy po rohovém kopu se míč pomalu snášel do míst těsně za brankářem. Ten bohužel zůstal stát jak přibitý na brankové čáře a špatně pokrytý útočník jednoduše hlavou skóroval.

Podle mě jsme nehráli špatně. Škoda zbytečných branek, které jsme dostali po chybě brankáře, viz. (malá domů, nebo rohový kop, ze kterého jsme rovněž zbytečně inkasovali). Každopádně nejhorší výkon podal rozhodčí !!! Druhý poločas nám v podstatě zabránil hrát fotbal.

Veškeré herní situace posuzoval tendečně ve prospěch soupeře. Auty, rohy, opačně. Při naší hře tělem - odpískal faul. Když fauloval soupeř a náš hráč zůstal bez pohybu na zemi, rozhodčí ukazoval hrejte a dával nám jakousi výhodu- jakou jsem nepochopil. 
Reakcím na hřišti na takové řízení zápasu se nedivím ! A ač je to v takové situaci velmi těžké, ta sprostá slova tam prostě nepatří a hráči si je určitě měli odpustit !!! Po protestech většiny našich hráčů a kapitána u rozhodčího se už fotbal nehrál. Rozhodčí asi většinou oprávněně rozdal za řeči několik žlutých karet- jednoznačně rozhodčí nezvládl utkání, protože pak už jen diskutoval s hráči, nespokojenými lavičkami, ohražoval se vůči  některým nespokojeným divákům a snažil se s nimi diskutovat. Bylo to divadlo a rozhodčí byl jak ve svém živlu v hlavní roli. Druhá půle už nebyla o fotbalu !!!   
Hráčům jsem hned po zápase vytknul, že úplně zbytečné a nesmyslné byly poznámky na lavičku soupeřů při odchodu ze hřiště a vůbec jsem nepochopil, proč někteří hráči zapoměli po zápase podat ruku soupeři. Soupeř byl jen soupeř a na rozhodování rozhodčího neměl žádný vliv.


Co říci závěrem: Soupeř určitě nebyl lepší, jen jsme udělali zbytečné chyby, které soupeř potrestal. Škoda, že jsme už ve druhém poločase nehráli fotbal  o což se výraznou měrou postaral Rozhodčí p. Ostřanský ! 

Ještě máme před sebou 3 těžké zápasy, tak se na ně zkusíme co nejlépe připravit, abychom mohli předvést dobrý fotbal.
Baran J.
 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode