FKS krásné hřiště nad ním les

St. žáci - Stará Bělá, 3:6(2:3)

15.04.2012 17:39

 

 

 

Sestava:            Baszczynski

                Krištof  Wludyka  Čagan

                             Trčka

             Baran L.  Urbiš  Janík  Vrubel

                   Mlýnek   Baran D.

Střídal: Merta V.

Branky:  Urbiš J. 3x.

Ačkoli by se podle výsledku mohlo zdát, že soupeř byl lepší, podle mého pohledu tomu tak nebylo. Byli jsme vyrovnaným soupeřem, ale Stará Bělá měla více štěstí  a prodařilo se ji proměnit téměř všechny šance, které si v průběhu zápasu vytvořili. Kombinací nás nikterak nepřehráli.

Hráli jsme na horním menším hřišti, kde bylo těžké odpoutat se od hráče a něco vymyslet. Bylo deštivé počasí a mokrý terén také dělal mnoha hráčům problémy s koordinací pohybů. Takže jsme byli svědky spousty ztrát míčů, různých odražených balónů, různých minel a pádů.

Občas se nějaká konbinace, nebo přihrávka povedla na jedné či druhé straně, většinou se pak míč nepodařilo propasírovat hráčům přes přeplněný střed hřiště, byla z toho ztráta míče, nebo faul.... atd. atd..

1. Branku vstřelil soupeřcca v 15min. My jsme vyrovnali cca ve 20 min, kdy se J. Urbiš dostal do bezprostřední blízkosti branky a po zemi k tyči PRAVOU nohou srovnal na 1:1. Pak jsme se dostali do vedení, kdy se opět J. Urbiš dostal do vápna a levačkou prudkou střelou upravil stav  na 2:1. Soupeř vyrovnal na 2:2. A těsně před poločasem jsme darovali po nepřesném odkopu míče naším obráncem míč soupeři a ten zvrátil stav na 2:3.

Ve druhém poločasu se chvíli nic nedělo. Soupeři se podařilo zvýšit na 2:4. Míč se odrážel od těl hráčů až se dostal  k nohám sopeře, který vsítil branku.

Žádný tlak , nebo kombinaci jsem v tom neviděl, spíš hodně štěstí. Další branku na 2:5 jsme dostali po prudší, přízemní střele z větší vzdálenosti, kdy se po mokré trávě míč pěkně svezl a proklouzl pod tělem našeho brankáře.

Pak se opět podél lajny po autovém vhazování uvolnil J. Urbiš. Dostal se téměř až k rohovému praporku, obešel několik hráčů soupeře ve směru k bráně a zhruba z hranice malého vápna prukou střelou Břevno-síť,  rozjásal naposledy naše hráče. 3:5. Brankáři nadal šanci.

Pak soupeř zahrával trestný kop z velké dálky. Spíš jen nastřeli míč na naši branku, takový padáček. Brankář asi myslel, že to spadne za branku, ale bohužel to spadlo do brány. Takže konečných 3:6 bylo podle mě pro náš tým až dost krutým výsledkem. Herně jsme se soupeři určitě vyrovnali, ale hraje se na branky a víc jich dal soupeř. Bohužel.

Kluci odehráli slušný zápas i když to výsledkově příliš nevyšlo. 

Baran J.

 

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode