FKS krásné hřiště nad ním les

Stará Bělá - FKS 3:4 (2:0)

02.08.2009 12:57

Stará Bělá - FKS 3:4 (2:0), 3x R. Řezáč, 1x M. Kolek

sestava: J. Ševčík (46´R. Turek)-R. Turek (46´I. Kolář), M. Štěpaník, D. Tkadlčík, J. Malý-střídavě hráči ze St. Bělé, M. Kolek, R. Řezáč, I. Kolář (46´D. Kolář)-O. Schenk, D. Kolář (46´J. Ševčík)

 Za letního počasí začaly obě družstva spíše opatrně, postupně jsme však získali převahu, ale zakončení R. Řezáče bylo slabé nebo nepřesné, akce M. Kolka končily nepřesně a někdy zakončeny střelbou místo příhry, své šance prováhali i D. Kolář a O. Schenk. Půlhodina naší převahy byla ukončena našimi několika chybami a brankou v naší síti a závěr poločasu další nedůslednosti obrany, kdy jsme nechli domácího útočníka otočit na čtverci a bylo to 2:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili v útoku s Honzou "Kolerem" Ševčíkem, který poutal pozornost domácí obrany a R. řezáč snížil na 1:2, domácí se pak ještě jednou ukázkově trefili z větší vzdálenosti, ale pak jsme už stříleli my. R. Řezáč 2x přesprintoval obranu a přehodil brankáře, svou šanci zahodil O. Schenk, J. Ševčík několikrát prováhal ideální čas ke střelbě, pěkná střela I. Koláře šla těsně vedle a nakonec M. Kolek prokličkoval obranou obranou a uzavřel skóre na 3:4.

A co k zápasu:

K vidění byl velmi dobrý výkon M. Kolka, R. Řezáč byl dopředu velmi platný, dozadu to bylo horší. A co ostatní.

Brankáři s drobnými nedostatky ale i chybou u branky.

Obrana trpěla nesehraností, M. Štěpaník se hledal ve středu obrany, ale ke konci to bylo velmi dobré (trochu životosprávy), D. Tkadlčík odvedl solidní výkon, J. Malý střídal velmi dobré věci s horšími, jeho výkon výrazně snižuje nesoustředěnost, pramenící z toho, že diskutuje místo hraní. R. Turek jako obránce nezklamal a I. Kolář střídá velmi dobré věci s těmi, co za moc nestojí, jeho limituje někdy zbytečný strach a váhavost.

O záložnicích R. Řezáčovi a M. Kolkovi už byla řeč, D. Kolář předvedl velmi solidní výkon, chce to jen chodit trénovat. Honza Ševčík Kolera tentokrát nezastínil a O. Schenk bojoval skoro celý zápas s chybějící fyzičkou (životospráva a netrénovanost), ale i stím, že delší dobu nehrál. Jinak měl šance, ale efekt 0.

Dokud kdo stačil fyzicky, tak hrál a nekecal. V žádném případě ale nemůžeme být spokojeni opět s vystupováním některých hráčů. Viděli jsme vstup do "kohoutích" zápasů od R. Řezáče a D. Tkadlčíka, kteří by si měli především vzít příklad z M. Kolka, který toho určitě schytal nejvíc, ale choval se jako profík, neboť nepotřeboval oplácet, nadávat hráčům, rozhodčímu a oplácet, jak to udělali někteří další. Další kaz bylo vystupování J. Malého, od diskuzí s diváky po kritizování rozhodčího, zbytečné použivání sprostých slov, to nedělá dobrou reklamu FKS

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode