FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Heřmanice 2:1 (1:0)

11.04.2009 21:15

Dnes nas cekal posledni celek tabulky Hermanice. V tomto zapase jsem sli s jasnym cilem a to vitezstvi! Ale bohuzel uz na srazu bylo jasne, ze se opakuje situace z minuleho tydne, ze se nesejdeme v plnem poctu!!! Kde byl dnes Kanok, Urbanek, Sykora, a dalsi. Opravdu zodpovedny pristup, kdyz nejste schopni napsat ani smsku ...

No seslo nas se jen 9. Proto jsme vse podridili taktice a hrali na nakopavane mice, kde operoval hlavne Krystof Chovanec a doplnoval ho Roman Schuller. Obrana hrala pod taktovkou Pepika Urbise. Zalohu tvorili kluci z pripravky! I na to, ze nas bylo jen 9 tak jsme hned od zacatku soupere zatlacili na jejich pulku a snazili jsme dat rychly gol, tak jak se nam to pobvedlo ve Vratimove. Ale bohuzel jsme nebyli schopni dat ani vylozene sance. Do vedeni nas dostal Krystof Chovanec, ktery vyuzil dobreho odkopu Tomase Dujky, a s prehledem preloboval golmana hostu 1:0 pro Staric!!! Po teto brance, zahrozil souper, ale v brance vynikal a predvadel uzasne zakroky Alex, ktery k nam prisel z Liskovce. Pri zvyseni hlasu trenera kluci opet zacli makat a drit. Dobre - vylozene!! sance meli na kopackach Pepik Urbis, Roman Schuller, ale bohuzel vse bylo vedle nebo nad. Do kabin se slo za stavu 1:0 pro domaci. O prestavce jsme si rekli, ze budeme pokracovat stejne jak doposud, ale bylo nam jasne, ze sily uz budou hodne rychle, ale hodne rychle mizet na travniku... Souper nas zatlacil na pulku  a busil a busil, ale obrana hrala velmi dobre a co nezvladla tak skvele chytnul Alex (jednou nas zachranilo brevno). Po vysunuti Romana Schullera Krystofem Chovancem jsme zvysili na 2:0!!! Souper nevyuzil dalsi sve dve sance. Bohuzel Alex si vybral i slabsi chvilku, kdy neudrzel velmi lehky balon a hostujici hrac propalil vse co mu stalo v ceste 2:1.

Konec 2:1,  v 9 lidech. Kluci zaslouzi pochvalu za skvely vykon, za plneni pokynu trenera a ukazali, ze jsou to vyborni fotbaliste. Jen pro predstavu v 9 lidech bylo 4 kluci z pripravky!!!

Sestava : Alex - Urbis, Polach, Kicin, Chovanec, Schuller, Baran, Trcka, Dujka,

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode