FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Heřmanice 7:1 (5:0)

11.04.2009 21:41

Den D hodina H nastala dne pod Okruhlou v 9:30, kdy nasi starsi zaci hrali sve prvni utkani na jare pred domacim publikem.

Hned na zacatku jsme se postili s velkou chuti do soupere, a hned ve 40 s. jsme sli do vedeni 1:0 kdy dal branku Ondra Kuca. Na 2:0 zvysoval o par sekund pozdeji(2minutka) Radek Tvrdon, ktery vyuzil nadhernou pripravku Standy Musalka. No a hned v 9.minute uz to bylo 3:0 kdy se trefil Erik . Tvardek.(ale predtim jsme nedali asi cca 4 tutovky).Pak se hralo pouze na jednu branku, ale proc davat goly?? Vsak na to se nehraje, misto, aby jsme v 15 miute vedli 5, 6, 7  nula ,neeee mi trefime brankare, lezerne kopneme do balonu, prestrelime ze 6m...atd atd atd ... Kluci ty 3 tycky to je branka a ta sit v teeeeeeeeee brance je proto, aby zabrzdila ten mic v brance!!!(kdyc mic prejde tu namalovanou caru na travniku) Tak budte tak hodni a zkuste to v pristim zapase- dekujeme :-))  Na 4:0 dal Danek Folwaryczny z penalty a na 5:0 Erik Tvardek, solicko, stesticko....:-)  Ale tech sanci... aby nas to v dalsich zapasech nemrzelo!!! Uz ve Vratimove jsme meli namale... takze na to se zamerime v treninku.

Po prestavce jsme chteli pokracovat ve stejnem razeni jako v 1.polocase, ale souper uz byl v obrane trosku opatrnejsi. Velkou hrubku udelal brankar Jirka Fedra ( co se v tu chvili stalo, to vi asi jenom on:-) ale aspon zjistil, ze neni tak vysoky!!! Na 6:1 zvysil z penalty Erik Tvrdek ( pro divaky, kdo kope penaltu, to si kluci udelaji kamen - nuzky- papir  v tomto pripadek  Tvardek - Folwaryczny a kdo vyhraje jde kopat ... vyhral Tvardek:-)) na 7:1 mohl zvysit z dalsi penalty Folwaryczny, ale alaaa Panenka v jeho rezii- golman se nehnul a chytnul muu to:-))  V poslednich minutach jsme pridali jeste jednu branku a tu vstrelil Folwaryczny...

Sestava: Fedra -Malý, Poledník( 36.Škvára ),Vondrák (41.Baran),Dluhoš(61.Kopec), Tvardek, Folwaryczny, Tvrdoň, Musálek, Heryán, Kuča.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode