FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč-Karviná „C ” 4:2 (2:1)

08.09.2009 10:13

Staříč-Karviná  „C  4:2 (2:1)

 

Protože je stále málo starších žáků, museli nás doplnit kluci z mladších žáků.  Zejména P. Urbiš významně podpořil svým srdnatým výkonem útok.

Zpočátku měl soupeř navrch, a hrozil zejména po křídle, kde to na naší pravé straně hodně hořelo. Tréninkové manko bylo u T. Dujky a P. Horkého hodně vidět. Šikovný soupeř si rychlými nahrávkami dokázal najít prostor kolem našich obránců. Naštěstí se mu ale nedařilo finální zakončení.

Naše hra byla v prvním poločase málo kolektivní, téměř bez dobré nahrávky a bez nápadu. Až  když se nám podařilo z obrany vyvést míč přes střed pole k našim útočníkům, teprve pak jsme po samostatných akcích dokázali ohrozit soupeřovu branku. Prní branku vstřelil po samostatném průniku  R. Schuller. Na druhou branku nádherně přihrál P. Urbiš a R. Schuller opět zavěsil. Výsledek prvního poločasu 2:1 významně ovlivnil rozhodčí, který odpískal velmi přísnou penaltu za hru rukou v našem trestném území.

Na začátku druhého poločasu jsme měli optickou převahu.  I naše hra zálohy byla víc vidět. Hra obranné řady se také mírně stabilizovala. Po našem poločasovém vzkříšení bylo brzy na všech hráčích vidět, že jim dochází štáva. Nedostatek kondiční přípravy a malá účast na trénincích byla znát !!!  

Ve 46. min dal krásný gól R. Dudáš po samostatné akci. Soupeř nás o dvě minuty později potrestal za špatné bránění u trestného kopu, kdy Vojta H. sledoval  v klidu, opodál jak si nabíhá volný hráč na přihrávku a zakončuje do naší sítě. Výsledek ještě vylepšil v poslední minutě S. Musálek, který pěknou ranou ze střední vzdálenosti upravil skóre na konečných 4:2.

Líbil se mi výkon R. Dudáše, P. Urbiše a v obraně jako vždy nezklamal kapitán O. Kuča.        

 

Jiří Baran_st. žáci_vedoucí.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode