FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč-Odry 2:4 (2:1)

03.04.2009 18:38

Dnes rano jsme meli  budicek brzo a vyrazili na zapas do Noveho Jicina, kde na nas Cekal dalsi pratelsky zapas.Souperem naseho celku byly Odry, ktere hraji Krajskou soutez sk.A a jsou na vynikajicim 3.miste, takze nas necekal vubec jednoduchy souper.

Zapas zacal ve velmi poklidnem tempu, kdy jsme meli balon vice na kopackach my. Ale bohuzel do nejake vaznejsi situace jsme se nedostali. Souper hrozil hlavne z nakopavanych micu na sve dva vysoke utocniky.(Stejny styl jako Brusperk). Bohuzel souper v 11. minute poprve vystrelil po brane a hned z toho byl gol.( Stana nedosahl na mic,,, opet jsme dnes nemeli brankare, ktery se na zapas ani neomluvil) Po inkasovanem golu jsme prestali hrat a zacli hrat podobne jako nas souper, odkopy na zdar buh.Zadna kloudna akce, solovani (Erik, Roman) Hned jak jsme se vratili k nasi hre a nahrali si, dostali jsme se do sanci, zastreloval se hlavne Roman, po faulu na naseho hrace byla narizena penalta, a Erik s prehledem dal na 1:1. Do konce prvniho polocasu se nam podarilo jeste vysledek obratit, kdy Pavel vystrelil z vetsi vzdalenosti na branu a malicky golman Oder nedosahl na mic. 

Do druheho polocasu jsme sli se zmenama v sestave.Stana sel do pole, do branky sel Vojtech. Radek sel do obrany, vyzkouseli jsme nejake varianty kde kdo by mohl hrat.  Vstup do Druheho polocasu byl z nasi strany katastroficky, hned z prvniho protiutoku mohl hrac Oder vyrovnat. Hra se prelevale z jedne strany na druhou. Roman trefil brevno, Lukas S. nevyuzil samostany brejk - to same Matej, Roman S.  Bohuzel ve sportu plati nedas dostanes. Branku na 2:2 jsme dostali pri rohu, kdy 3 nasi hraci opakuji 3!!! byli u jednoho hrace a tem jim dal gooool. Hrubice jak vrata!:-)  Po teto inkasovane brance jsme meli nekolik rohu nekolik standartek, ale bohuzel zatim hledame strelce techto vyhod. Zatim to je vse mimo, slabe rany atd. 3 minuty pred koncem jsme inkasovali branku na 2:3, opet to vzniklo tim, ze jsme nedurazni v osobnich soubojich... nevraceni se. Branka na 2:4 byla v posledni minute z penalty, kdy Pavel fauloval v sestnace... ale to uz bylo jen upraveni vysledku.

Sestava: Stana(Vojtech)-Pavel,Lukas D.,Lukas,Olin,Radek, Erik, Roman, Matej, Pepik U.Roman Schuller,

Zaver: urcite z nasi strany to nebyl spatny zapas, troufneme si rict, ze jsme byli i lepsi muzstvo.Ale bohuzel se dnes ukazalo, ze kdyz se zacne solovat, nema to hlavu ani patu...snad si to nekteri jedinci uvedomi. Chyby jednotlivcu: tim myslim slabe nahravky, nepresne nahravky, pod tlakem to dat do autu, a ne odkopavat do stredu hriste, ale to jsou vsechny veci, ktere muzemem napravit. a v dnesnim zapase chybelo napadani hracu a mensi agresivita.

Kankou celeho zapasu bylo, ze nekteri hraci si delaji z muzstva srandu a delaji si co chteji!! Vondrak- neomluvitelne nedorazi na sraz, situace se uz opakuje po 2! Bude se to resit a velmi tvrde+ se ani neomluvi! Folwaryczny- ten jde radsi na St.dorost si zahrat na 5 minut, nez aby se venoval sve kategorii, a projistotu si vypne mobil.(opravdu na toto jsme cekali cely podzim, jak takto bude pomahat muzstvu...) Dudas- neomluvitelne nedorazi na sraz, situace se uz opakuje po 2! Neucast na trenincich... Fedra - opet nebyl na utkani brankar... nejdulezitejsi muz tymu+ se ani neomluvil... tak panove takto NE!!!!! Delate si srandu z treneru + z celeho muzstva. A jeste si troufnete rict trenerovi, ze urcite budete....
 Pondeli vsichni na treninku: je od 16-18 na Hornicaku, asi naposledy na hornicaku, tak prijdte vsichni, kdo nemuze omluvi se trenerum!!! opakuji omluvi se trenerum. Pr nektre to napiseme takto : Nejdu -Napisu!!! :-)

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode