FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Řepiště 3:1(2:0)

03.02.2009 21:29

Branky:Čuba,Vaňa,Vojkovský
 

V 10. kole k nám ,,Pod Okrouhlou,, zajíždělo současné páté družstvo tabulky. Vše nasvedčovalo tomu, že zápas bude velice napjatý, jelikož v týmu Řepišti v minulosti působil trenér Karel Pešek. Už od uvodniho hvizdu byl k videni fotbal, ve kterém nidko nechtel udelat chybu. Po čtvrt hodine oťukávání byla k videni nádherna akce po ose Hendrych-Bittner-Čuba, kdy posledni jmenovany dostal míč tzv. az do kuchyně a bez problemu zakončil 1:0.
 
Po inkasovane brance se chtěly Řepiště opet do zapasu, jenze gol oslavoval opet Staříč. Po krasnem prituknuti Tomaše BIttnera  se trefil zkušeně kapitan FK Jiří Váňa. Do polocasu se jiz nic nestalo a sli jsme s vedenim 2-0 do saten.
 
Repiste po polocasu chtely se zapasem jeste neco udelat a tak se cekal velký tlak. Staříč ale zachytil nastup Řepišt a snazil se srazit hosty treti brankou. Ta mohla prijit o 15 minut pred koncem kdy ,,žolik,, Dalibor Strakoš po krasne nahravce Vojkovskeho se ocitl sam pred brankarem ale trestuhodne sanci zahodil. Prislo pak velke drama. Kdy v 78 min po ruce kapitana Vaňi, zahravali hoste penaltu a snizili na 2-1- Mohlo byt vsak jeste hur nebyt skveleho zakroku golmana Holinky. Uklidneni prislo 5 minut pres koncem zapasu kdy do breaku vysunul D.Strakoš  - Vojkovskeho a ten se stestim promenil svou sanci na 3-1. Je treba podekovat FANOUŠKŮM FK. Tri body zůstaly doma. FK 4ever.
 

Autor:Petr Jukl

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode