FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Kopřivnice 1:3 (1:1)

24.05.2009 08:31

Na nase hriste prijel prvni celek tabulky  Koprivnice. Koprivnice doposud prohrala pouze jeden zapas ze 17 a proto jsme se cely tyden pripravovali velmi dukladne. Do zapasu jsme sli s jasnym cilem vyhrat. Podle propoctuu a dalsich zapasu ktere budou nasledovat bylo jasne, ze kdyz Koprivnice dnes u nas vyhraje, uz maji jisty postup do Krajskeho preboru.

Utkani zaclo ve velmi vysokem tempu. Souper zacal tvorit a tlacit se do nasi branky a vstrelit hned gol. Ale nase pozorna obrana s dobre chytajicim Erikem Tvardek( JIri Fedra se opet nedostavil na utkani aniz by se nejak omluvil nebo aspon reagoval na nejaky telefon nebo smsku!!!! Toto je neomluvitelne...ale jak jsem si uz zvykli toto je bezne u dnesni mladeze- bohuzel ani rodice nejsou schopni omluvit sveho syna!) V 5. minute jsme meli hned prvni sanci kterou jsme vyuzili- po ose Maly - Folwaryczny skoroval Radek Tvrdon.Inkasovana branka koprivnicaky znacne znervoznela, ale na druhou strany my jsme zbytecne prestali hrat a zalezli na nasi pulku. Souper byl porad aktivnejsi a aktivnejsi. Bohuzel 4 minutky  pred koncem prvniho polocasu jsme inkasovali uplne zbytecny gol... souper nas rozebral pres cele hriste na 4 nahravky a jejich nejlepsi hrac(c.6) zkusene prosel pres 3 nase stojici kuzelky a vyrovnal. Byla to velka skoda. 1:1 skoncil prvni polocas, kdy hoste byli jasne lepsi a bylo videt, ze zaslouzene vedou KS!

Do druhe pulky jsme sli ve stejne sestave... Koprivnice nechtela u nas prohrat a bylo videt, ze se tlaci cim dal vice do nasi sestnacky. Branku na 1:2 jsme dostali po spatne vhozenem autu Dluhose, ktery mic hodil primo na nohu koprivnicaka, ktery pripravil akci po niz jsme inkasovali branku. Bohuzel nase sily uz dochazeli,,, a souper byl lepsi a lepsi. 10 minut pred koncem utkani jsme vse vrhli do utoku a byli jsem jasne lepsim tymem, ale bohuzel jsme inkasovale velmi lacinou branku na 1:3,, kdy Erik Tvardek nedosahl na prizemni strelu...skoda. Musime uznat, ze Koprivnce byla opravdu lepsim mancaftem, ale myslime si kdo byl na dnesnim fotbale musel uznat, ze my jsme hrali velmi dobre.Kluci makali na 100% a vsichni museli byt spokojeni. Jestlize budeme hrat zbyvajici 3 kola stejne jak dnes, tak uz neprohrajeme a uhrajeme vytouzene 5.misto.!!!! V pristim zapase nas ceka 2. celek tabulky Frenstat.Hraje se v nedeli v 14:15!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode