FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Svinov 1:5 (0:4)

09.05.2009 22:44

Jak se ukazalo dneska, tak vime kdo je srdcar tymu a kdo ten fotbal bere aspon trosicku vazne! Na utkani doslo pouze 8 lidi, tudiz jsme mohli sehrat toto utkani! (minimalni pocet je 7+1) Prisli : Polach - Wludyka, Prokop, Sykora, Urbis, Chovanec, Schuller, Dujka. Co k tomu dodat,,,,? Asi to, at ti co dnes neprisli, se zamysli nad tim jestli chcou hrat fotbal. Toto co dnes udelali je pro muzstvo normalni drzost! Hlavne, ze na treninku slibite, ze prijdete...

Utkani jsme nezacli vubec spatne, kdyz ve 2.minute jsme meli po ruce brankare hostu standartku, ale nevyuzili jsme ji. Jak se rika nedas dostanes, tak hned z protiutoku jsme inkasovali, kdy nam vazla komunikace ve stredu obrany a bylo 0:1. Tato situace se opakovala v 6. a 15. minute. uplne stejne goly, stred propadl a souperuv utocnik k prave tyci dal gol... Muzstvo, ale bojovalo a drelo o kazdy mic. Bohuzel jsme inkasovali jeste jeden gol na 0:4. Ale prvni polocas ukazal, ze kdyz budeme dodrzovat trenerovu taktiku, tak muzeme uhrat velmi dobry vysledek. Do druhe pulky jsme sli se stejnou taktikou - vsichni musime pomahat za vsechny a behat a behat. Druhou pulku jsme byli jasne lepsim muzstvem, kdy v nekterych momentech jsme soupere v 7 lidech zatlacili na jejich pulku. V 32. minute jsme videli nejkrasnejsi moment celeho dopoledne, kdy Roman Schuller nadherne kopl mic, ktery miril do sibenice, ale branar hostu koneckama prstu zazaracne vyskrabl mic na roh! ( kdo byl tak ten tleskal!) Pekny moment obou hracu.S nasledujiciho rohu jsme snizili na 1:4 kdy Pepik Urbis dorazil roh do site.  Kluci stale makali nadoraz a bojovali o kazdy cm na hristi. Bohuzel jsme jeste jednou inkasovali.

Klobouk dolu pred timto muzstvem - Polach - Wludyka, Prokop, Sykora, Urbis, Chovanec, Schuller, Dujka. Kteri ukazali, ze i v 8 lidech se muze hrat fotbal. Kazdy hrac si sahl na dno sil, bojoval za muzstvo, bojoval o to, ze muze tento zapas vyhrat! Opravdu radost pohledet na muzstvo, ktere dře, bojuje, maká, a dodržuje danou taktiku!!! Kluci dekujeme!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode