FKS krásné hřiště nad ním les

Staříč - Svinov 3:1 (2:0)

09.05.2009 22:24

Na dnesni utkani jsme se pripravovali cely tyden. Cekal nas velmi tezky souper, ktery v jarni casti souteze predvadi velmi povedene vysledky! Bohuzel opet jsme nemeli brankare-musel do brany jit Tvardek a na 2. polocas Tvrdoň. Navíc chyběl Kuča, Vondrák, Škvára, Fedra, Pavel Malý musel odjet v poločase...

Hned v 5.minute utkani jsme meli prvni obrovskou sanci, ale bohuzel jsme ji nevyuzili. O 3. minutky pozdeji uz bylo 1:0 pro domaci, kdyz po perfektnim pasu Folwaryczneho dal branku Pavel Malý. Tím se naše hra uklidnila. V 13.minute mel Pavel Malý dalsi sanci, ale bohuzel sam pred brankarem tuto tutovku nevyuzil... Hra v prvnim polocase byla velmi ospala, az nudna. Nasi hraci drzeli mic na kopackach, ale chybela strelba a vetsi duraz. Ve 25.minute uz to bylo 2:0, kdy po pruniku Folwaryczneho, dorazil mic do site Matej Nytra, byla to jeho premierova trefa v muzstvu FK Staric v mistrovskem utkani.Pak se hra uz je dokopala do polocasove prestavky. Tim skoncil prvni nudny polocas.

Do druhe pulky jsme vstoupili "vyborne"! Hned v 36.minute bylo snizeno na 2:1. Chyba vsech hracu na hristi. A pro hostujiciho utocnika uz nebyl problem dat mic do site! Pote nasi hraci zacli trosicku hrat, ale vse bylo nepripravene a uspechane....V 48.miute sel sam na branare Folwaryczny , ale trefil jenom brankare. V 55.minute ho okopiroval Tvardek - nedal, a aby toho nebylo malo tak Folwaryczny si to jeste jednou zopakoval a ,,,, prestrelil. A jestli si myslite, ze toho bylo dost co jsme nedali, tak se pletete,,, Skore 2:2 Tvardek - Folwaryczny na nevyuzite 100% sance vyrovnal Tvardek, ktery nedal z rohu jasny gol.. Ale co nedal Kopec, tak to dat tak do televize " borec na konec" doted nevime co delal, ze z 20cm neposunul mic do site!!! Uz jsme poznavali stare dobre starsi zaky:-) Na 3:1 dorazil mic do site Tvardek. Ten kdo prisel dnes na st.zaky, tak videl velmi ospaly vykon obou muzstev a v podstate o nic neprisel.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode