FKS krásné hřiště nad ním les

Stařič vs. Frydlant B - 11:0

21.04.2009 15:46

Sestava: Holinka – Jukl, Mec, Janota, Bernklau - Čuba, Pešek, Váňa, Hendrych- Volný, Šištík

 

V sobotu  4. 2009 k nám zavítal soupeř z Frýdlantu. Po ztrátě z minulého kola jsme museli bezpodmínečně zvítězit. Podle toho jsme také přistoupili k utkání, kdy po 11 minutách, zásluhou dvou  branek Pepy Volného a jedné Petra Šištíka, jsme vedli 3:0. Dále jsme pokračovali v aktivní hře a gólově se dokázali prosadit do konce 1. poločasu ještě Jirka Váňa a 2x Martin Pešek.

 

 Do druhého poločasu naskočili Tomáš Bittner a David Koza, když byl vystřídán Pepa Volný a  David Bernklau.  Z kraje druhé půle nám trvalo 10 minut než jsme se dostali do tempa a poté pokračoval gólový koncert. Sedmou branku po centru Dana Čuby neměl problém zakončit kapitán mužstva Jiří Váňa. Osmý gól zařídil Dan Holinka když  bez problému umístil pokutový kop. Poté se poprvé na jaře trefil nejlepší střelec družstva Marek Hendrych střelou zpoza šestnáctky. Jubilejní 10 branku vsítil Dan Čuba (tohle bude drahé). V závěru zápasu jsme se dočkali i hattricku v podání Martina Peška po kombinaci s Marou Hendrychem. Petr Jukl se rozhodl, že dá příležitost hostujícímu celku ke střelení branky, když v pokutovém území fauloval hráče Frýdlantu. Na skóre 11:0 se nic nezměnilo jelikož penalta letěla do břevna.

 

Tento výsledek je v prozatímním průběhu soutěže nejvyšší. Nyní nás čeká anglický týden kdy hrajeme v neděli v Nošovicích, ve středu doma s Ostravicí a v sobotu doma s druhým celkem Pískem..

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode