FKS krásné hřiště nad ním les

TJ Lokomotiva Petrovice-FK Staříč 4:3 (2:3)

16.06.2009 11:32

TJ Lokomotiva Petrovice-FK Staříč 4:3 (2:3), branky R. Řezáč 2, D. Tkadlčík

Sestava: J. Ševčík-M. Štěpaník, M. Juříček, R. Vrtný, R. Šmiřák (M. Šimík)-I. Kolář, D. Tkadlčík (O. Kuča), P. Urbiš, D. ševčík-D. Kolář, R. Řezáč (C)-nenastoupili R. Kačmařík, E. Tvardek (měli už oba za sebou zápas ráno), R. Turek-br.



Prvních 30 min vypadalo, že to snad ani není staříčský dorost. Snad až na pár chyb, které domácí nedokázali využit, jsme hráli fotbal, který by jsme asi od kluků chtěli vidět. Tři vstřelené branky nám byly odměnou za naši aktivitu. Poté se domácí z šoku otřepali, začal jim pomáhat domácí pomezní, střed naší obrany a neschopnost přerušit hru u středové čáry jednoduchým faulem. Tím se domácí dostali v poločase na dostřel (2:3) a začali druhý poločas náporem, ale dařilo se nám často i se štěstím bránit. Do útoku jsme sice přecházeli rychle, chyběla nám buď finální přihrávka a často nás zastavil ofsajd, z nichž řada nebyla ani náhodou. Ale asi domácí chtěli vyhrát za každou cenu. Na dvou brankách domácích měla podíl naše odcházející fyzička, při trestném kopu uhýbající zed, neschopnost uhlídat jednoho velmi kvalitního útočníka domácích.

Přesto si tým zaslouží pochvalu za bojovnost a po větší čas i kvalitní výkon, za zmínku stojí výkon M. Štěpaníka, útočné dvojice D. Kolář, R. Řezáč, příslibem byla i hra středu zálohy, pokud hráli D. Tkadlčík, P. Urbiš.

Z odcházejících hráčů hrali jen M. Juříček a R. Šmiřák, takže základ týmu na další sezónu je tady. Teď bude záležet na všech, jak se k tomu postaví, snad se kluci přesvědčili, že umí fotbal hrát, ale bez fyzičky, ale především nácviku jednoduchých základních věcí, jako jsou přihrávky, hra hlavou, atd. kazí i to, co by nemuseli a pak se opět musí snažit získat míč a tak ubývá fyzických sil rychleji, než by muselo. A tak je z toho začarovaný kruh.

Co dále? Musíme dát do kupy ročník 91+92, pokud budeme mít brankářskou dvojici Ševčík-Havala, tak kromě stávajících 91 hráčů Vrtného, Tkadlčíka, Urbiše, Řezáče, I. Koláře bude otázkou změna přístupu k plnění povinností fotbalisty u M.Fryščáka, L. Kubíka, jediné hrající 92 D. Koláře, ale i případné zařazení hráčů, kteří teď nehráli, to je R. Kempa, V. Nováček, J. Malý, 92 J. Přívětivého, D. Skalky, snad se najdou i další.

K tomu máme některé 93, které už rovněž prokázaly, že by mohly buď hrát stabilně (M. Kolek, M. Štěpaník), nebo pomoci v případě potřeby (M. Šimík a další). A na dorosteneckou scénu přicházejí i 94 v čele s P. Malým.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode