FKS krásné hřiště nad ním les

TJ Řepiště - FKS 3:4 (0:1)

03.08.2009 21:34

TJ Řepiště - FKS 3:4 (0:1), R. Řezáč 2x, T. Quitt, Honza "Koler" Ševčík,



J. Ševčík (46´R. Turek) - M. Štěpaník, R. Tvrdoň, P. Urbiš, J. Malý - T. Quitt, D. Tkadlčík, M. Kolek, I. Kolář - R. Řezáč, R. Turek (46´Honza "Koler" Ševčík



Utkání nám potvrdilo, že pokud budeme hrát a ne kecat, tak to může vypadat jak fotbal. Výstřelků se tentokrát už vyvarovali jak R. Řezáč tak i D. Tkadlčík, i když toho "schytali" dost. Jediný "mluvčí" zůstal Pepa, hlavně ve druhé půlce, kdy jsme hráli v 10 a jeden hráč chyběl.

I tentokrát nás bylo jen 11 s oběma brankáři, kteří se střídají v útoku a J. Ševčík i skóroval. Prozatím se nezapojil R. Vrtný, omluvili se D. Kolář, L. Havala, O. Schenk, O. Holub, jako první odehrál z 94 zápas za dorost R. Tvrdoň a nutno říci, že velmi dobře. Rovněž start Tomáše Quitta snesl přísnější měřítko, vzhledem k dlouhé pauze však vydržel jen asi hodinu, zbytek jsme hráli o 10.

Celý první poločas se hrál v podstatě na jednu stranu, skóre se bohužel měnilo jen jednou po spolupráci J. Malý, R. Řezáč. Řada šancí R. Řezáče a dalších včetně dvou R. Turka skončilo u brankáře nebo vedle branky.

Do druhé půlky jsme vstuopili lajdacky, během 5 min. to bylo 2:1 pro domácí, pak jsme se vzpamatovali a bez ohledu na to, zda nás bylo 11 nebo 10 jsme si vytvářeli výrazně více šancí, něco jsme proměnili (R. Řezáč, T. Quitt a Honza "Koler" ukázal, jak na to po nezjištné přihrávce R. Řezáče) přesto nemůžeme být spokojeni s tím, co jsme dokázali zahodit.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode