FKS krásné hřiště nad ním les

Třebovice - FK Staříč S.Ž. ,4:3 (1:2)

25.09.2011 08:23


Sestava: Kičin,Urbánek,Prokop,Baran D,Baran L,Vrubel,Wludyka,Baszczynski,Urbiš,Čagan,Geryk
Střídal:   Krištof

Nemocní: Kredba,Konkol,Sobek,Trčka,


Na počátku utkání jsme dostali studenou sprchu. Asi v 15sekundě jsme dostali 1.gól. Jak se později ukázalo, nejlepší hráč domácích utekl podél lajny téměř k rohovému praporku a perfektně nacentroval do našeho pokutového území na zadní tyč.Tam se vyskytoval další hráč soupeře, kterému stačilo pupkem posunout míč do branky,(1:0). Naši kluci ale nesklonili hlavy a řádně zabrali.Postupně si vytvořili několik brankových příležitostí. Brzy jsme se, nutno říci, po zásluze dočkali vyrování. Velmi aktivně hrající středový záložník L.Wludyka, vyvezl míč přes značnou část hřiště a sám pěkně zakončil, (1:1). Brzy nato jsme zahrávali rohový kop. Ty kopal dnes velmi hezky M. Urbánek. Míč vrchem přeletěl brankáře a dopadl na malé vápno.Vznikla veliká skrumáž těl, ve které se nejlépe orientoval M. Čagan. Tomu se po velkém úsilí všech hráčů podařilo dopravit míč do branky, (1:2) Později jsme znovu po rohu, který byl kopnutý jako přes kopírák mohli naše vedení zvýšit. Míč už poskakoval po brankové čáře, ale tentokrát na něj nikdo z našich nedosáhl. Ještě v prvním poločase se dostával do slibné šance dnes útočník J. Urbiš. Posunul si míč kolem obránce do pokutového území a ten jej už jen stihnul povalit na zem. Míč si na penaltu postavil L.Wludyka. Bohužel jsme viděli tzv. "krtka", noha vykopla před míčem kus hlíny a střela už pak neměla potřebnou razanci a směr. V tu chvíli nás to ale moc nemrzelo, protože kluci hráli velmi aktivně. Soupeř sice svými rychlými útočníky pár krát zahrozil, ale obránci a dobře chytající R. Kičin vše zlikvidovali. Bohužel,což se stalo později dost důležitým faktorem, došlo k situaci kdy náš brankář už držel míč v rukou a domácí hráč chtěl situaci dohrát. Tak se stalo, že zranil golmanovi prsty na ruce.
        Na začátku druhého poločasu, vypadala hra z našeho pohledu dobře. Míč jsme měli často na kopačkách. Znovu aktivně hrající M.Čagan sprintoval za míčem, který se pohyboval mezi obránci a brankářem. Kdž už se zdálo, že míč nestihne byl faulován a znovu jsme kopali penaltu. Tentokrát ji bezpečně proměnil D. Prokop, (1:3).

To už byla tak asi 55 min utkání. Co se pak nestalo, soupeř začal hrát více aktivně a zejména na začátku zmíněný útočník domácích začal prohánět naše obránce. Byl schopen sám obejít několik hráčů a pak ještě chladnokrevně technicky zakončit. Opravdu se nemýlil a rychlými dvěmi góly se dostali do kontaktu. Pak už domácí hráli všechno přes něj. Tento hráč byl velmi šikovný a vstřelil nám i tu poslední 4 branku. Soupeř zahrával trestný kop. Nášemu brankáři se s bolavou rukou nepodařilo míč chytit, jen jej vyrazil před sebe a tam se znovu jako první objevil hráč domácích č. 11, který se dnes nemýlil.

Dnes bych pochválil M. Urbánka, který se ukázal jako pevný obránce. Několikrát velmi hezky tělem odstavil útočící soupeře a nedal jim šanci pokračovat ve hře. Dobře zachytal R. Kičin, který několikrát předvedl, že má dobrý timing a zlikvidoval tak šanci soupeře.
       Ukázalo se, že náš kádr je příliš úzký. Byli jsme nuceni odehrát celý zápas se dvěma fotbalovými elévy, kteří se fotbal teprve učí hrát od základu. Je sice vidět upřímná snaha těchto hráčů zapojit se do hry, ale zatím to moc fotbalově nevypadá. Věřím, že kluci budou pilní na tréninku, mimochodem chodí poctivě, se postupem času dostanou na vyšší úroveň a budou pak pro naše mužstvo přínosem.
Soupeř před koncem utkání našel naše slabiny, využil i toho, že i pohyb našich hráčů už nebyl tak akční jako v prvním poločase.
Klukům bych za předvedený výkon remízu přál. Závěr utkání jim ale rozhodně nevyšel.
Je potřeba přidat na tréninku, zlepšit fyzickou přípravu, zpracování a práce s míčem také vázne. U někoho víc !
Je vidět, že když kluci chtějí hrát a mají dost sil, tak jim to jde.
                  Vypadá to, že se nám podaří posílit tým  o další dva hráče r.97. V součastnosti se snažíme jim v co možná nejkratším čase vyřídit registraci. Věřím, že budou významnou posilou pro náš tým.

Baran J.

 

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba www stránek zdarmaWebnode