FKS krásné hřiště nad ním les

Turnaj Ostrava

28.02.2009 18:04

Finále Poruba - Staříč 4:1 (1:0)

Dnes jsme jeli na finale do Ostravy.A uz od prvni chvile jsme vedeli, ze bude tezke sehnat kluky na zapas.Omluvenek bylo az moc. Bohuzel od patku jsou prazdniny, tak hodne kluku toho vyuzilo. Nakonec jsme sehnali 11 kluku (ale i s Pepikem U. ten je ml.zak, ale predevsim Krystof Ch. ten je rocnik 98 (pripravka).Bohuzel na vsechny skupinove zapasy nas bylo vzdycky dost, tak na finale nas bylo bohuzel malo. navic kdyz nas je 11, tak nekteri si neuvedomi, ze musi bojovat i za ty mene zkusenejsi a mladsi spoluhrace...

Hned v uvodu utkani nas Poruba zatlacila a chtela dat co nejdrive branku. Nase obrana hrala velmi soustredene a vsechny ataky soupere pozorne ubranila. V 10.minute jsme meli 2 obrovske sance. Kdy neprve Roman nastrelil po sve indiviidualni akci pravou tycku. Pak Pepik Urbisak bohuzel delal vse, aby dal mic do site, ale byl malo durazny. Hned z protiutoku Poruba dala branku. Na leve strane utekl jejich vysoky utocnik, Lukas D. misto, aby dal mic do zamezi, tak vymyslel a porubak prostrelil vse...1:0 z pohledu Poruby. Pak se do konce polocasu hral velmi bojovny fotbal( kdy jsme meli mirnou prevahu a tlacili se do branky) 1.polocas z nasi strany nebyl spatny a nektere akce a momenty pekne fotbalove...

Do druhe pulky jsme sli s cilem, ze chceme hrat fotbal, ktery povede k uspechu. Ale bohuzel hned z kraje 2.půle jsme tahali za kratsi konec. V 43.minute souper zahraval standartni situaci z Sestnacky a paraaaaadni gol primo do sibenice 2:0 pro Porubu.(krasny moment zapasu) Nase hra od te chvile byla velmi chaoticka a hraci uz to chteli zabalit... Na 3:0  dal opet kapitan hostu, kdy fatalni chybu udelal brankar Ondra B...(mic mu prosel mezi rukama a nad hlavou) 10.minut pred koncem jsem dali na 1:3 kdy branku dal Folwaryczny, Soupere jsme zatlacili na jejich pulku a snazili se snizit... ale bohuzel se nam to uz nepovedlo. A souper opet po nasich individualnich chybach dal na konecnych 4:1. V posledni minute jeste chytil penaltu Poruby , Ondra Baran!

Zaver: to, že chybeli kluci Fedra(brankar)+Tvardek+Tvrdon+Heryan+Horky vsichni na dovolene - na to se vymlouvat nemuzeme.Musime hrat s cim je a co je k dispozici. Ale je neuveritelne, ze Vondrak+Kopec se neomluvi na utkani!!! Opravdu zvlaste Patrik Kopec si dela co chce a bude se to dale resit-toto je neomluvitelne!  Souper byl dnes vice nahecovany a chtel vice vyhrat. Ale snaha nasich nekterych hracu se neda uprit a nektere vykony - velmi dobre+ si cenime, ze prisli pomoct Pepik+Krystof. Olin prisel, i kdyz je nachlazeny. Bohuzel, ale nekdo si dela co chce...a jedine co umi rict je : " ja koncim..." a misto toho, aby se zamyslel sam nad sebou, tak hleda chyby na jinych... atrpelivost uz dochazi vsem ...

Sestava: Baran - Maly,Polednik,Musalek,Kuca,Kacmarik,Urbis,Chovanec,Folwaryczny,Dudáš,Dluhoš.

 
Petřkovice- Staříč           0:19 (poločas 0:10)

Strelci : Horky 2, Maly 1, Heryan 1, Tvrdon 2, Urbis 1, Folwaryczny 2,Tvardek 5,Kracmarik 4,Dluhos 1,

Finale budeme hrat proti Porube!!

  Pustkovec             -          Staříč           3:11  (poločas 0:2)

Střelci :Tvardek 4x,  Folwarečný 3x, Tvrdoň,Kuča, Malý, Kračmařík

Tímto výsledkem jsme postoupili do finále turnaje.!!!

 

Stará Bělá             -          Staříč           2:3   (poločas 2:0)

 

Sestava:

Fedra,Maly,Polednik,Tvrdon,Folwaryczny,Kuca,Musalek,Urbis,

Horky,Kopec,Vondrak,.Tvardek,Heryan.

Branky: Tvardek, Tvrdoň , Kračmařík

Dnes jsme zajizdeli ke třetímu  utkani na umele trave do Ostravy. Soupeřem našich žáku byla Stará Bělá, ktera hraje Krajský přebor (jsou na 7.místě).Je dobře, že jsme se sešli v hojném počtu.Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně, kdy jsme naše útočné akce tahali hlavne po prave straně, ale bohužel jsme tyto naznaky akcí nevyužili.Soupeř za celý poločas měl tak 3 střely na bránu, ale z minima využil maximum. První branku jsme inkasovali v  16.minutě, kdy Pavel špatně odhadl míč, které se mu svezl po hlavičce makovičce a soupeřův útočník toho maximálně využil 0:1. V 2O.minutě jsme založili nádhernou akci na jeden dotek(kdy se do akce zapojilo až 5 hráčů), ale Radek T. netrefil bránu. Ve 22.minutě jsme měli standartní situaci, ale Erik Tvardek  kopl velmi ležérně!!! a brankář SB stím neměl nejmenší potíže. Nedáš dostaneš.... v 26. minutě jsme prohrali osobni souboj u rovoheho praporku, vysel centr a Hostujiciho hrace to trefilo do hlavy a byl z toho gol. (Jirka F. jeste podklouzl - a míč se doklouzal za čáru) .Poločas jsme prohráli 0:2, ale vykon nebyl spatny ,naznaky sanci, prihravky, mozna jsme meli vice balon na kopackach. Do Druhe pule jsme sli se zmenama v sestave, kdy Folwaryczny zustal na lavice a misto neho sel Pepik Urbiš. Do druhe půle jsme vleteli jak uragan , a hned v 34.minute jsme vstrelili krasny gol z hranice sestnacky. Soupere jsme v podstate nepustili k vaznejsi sanci za cely druhy polocas . Nekdy moc zbytecne jsme tahali mic a nenahravali jsme si. 7minut pred koncem se  vratil do sestavy Folwaryczny. ve 28. minute jsme vhazovali aut, Pepik zatahl mic po lajne ...centr a Radek T. vyrovnaval.-Dvě minuty pred koncem utkani! Hraci chteli vice vyhrat a pustili se jeste vice do soupere.V posledni minute jsme zahravali standartni situaci, Danek F. trefil brevno a Erik T. hlavickou dokonal obrat z 0:2 na 3:2!!! Stesticko jsme meli i my kdy v nastavenem case trefil hrac SB jeste Brevno (standartka) Timto jsme se dostali do cela turnaje.

Zaver: Je hezke, ze se vyhralo.Ale pro nektere, fotbal je a bude kolektivni sport...!!! Nadavat si a videt chyby na druhych to neni umeni( je spatne, ze to delaji ti, kteri maji !slabsim! klukum pomoct. A jeste jedna vec! Kdyz se chce vyhrat tak se vyhraje a nevzdava se to v polocase... Musim pochvalit kluky za bojovnost, snahu, a opravdu dnes nekteri zahrali dobre utkani! Ze by to byl vysledek vaseho pristupu k  treninku ????

Zitra je trenink! na zitřejší trénink se nikdo neomluvil-snad budete všichni co jste dnes hráli. Jestliže přistoupíme k tréninkům jak tento týden věříme k ještě lepšímu výkonu!

 

        Poruba             -          Staříč           1:1 (poločas 0:0)

Sestava:

Fedra,Maly,Polednik,Tvrdon,Dudas,Folwaryczny,Kuca,Musalek,Urbis,

Horky,Kopec,Vondrak,.Tvardek,Heryan.

Branky: Tvardek

Dnes jsme zajizdeli ke druhemu  utkani na umele trave do Ostravy. Soupeřem našich žáku byla Poruba, ktera hraje Krajský přebor (jsou na posledním místě).
V 1. polocase byl viden velmi spatny vykon obou muzstev, kdy se nakopavalo z jedne strany na druhou vice se diskutovalo s p.rozhodčím.. A moc k toho videni nebylo. Souper byl ohodne lepsi v praci s balonem nez my, v tomto smeru nas opravdu pravysovali. Navic individualni chyby jednotlivcu, sproste slova, vymlouvani se...Obrovskou sanci meli hraci Poruby ale nas golman Fedra zazracne chytil a vykopl mic z brankove cary. Polocas skoncil 0:0. Do 2.polocasu lepe vstoupili hraci Poruby kdy opet 3 individualni chyby najednou ( odkop balonu ) a navic Jirka ulehl na travnik spise a bylo 1:0.(34minuta) .Ale to bylo od hracu z krajskeho preboru vsechno.Druha pule byla z nasi strany o chloupek malililililinkaty lepsi. Měli jsme Vice brankovych prilezitosti ( Tvardek, Folwaryczny, Tvrdoň) bohužel jsme využili pouze jedinou.Po prave strane utekl nas "ukecany" Folwaryczny a centrem nasel dobre hrajiciho Tvardka a bylo 1:1.

Zaver : z nasi strany velmi bojovny vykon, nic jsme hezkeho nevymysleli ani kombinacne, nic, ale to bojovnosti jsme to nahradili.Kdyby jsme ještě více si nahrávali, dali do toho více fotbalovosti, nahravek, kombinaci- bylo by to hezké a pohledné.Zaslouzena remiza. Sami hráči myslím pochopili k čemu je zimní příprava...+ jak stíhají v osobních soubojiích.pochvalil bych za dnešek 3 hráče.... na zitřejší trénink se nikdo neomluvil-snad budete všichni co jste dnes hráli.

                                                                              Hlubina            -          Staříč           1:11(poločas 1:3)

Dnes jsme zajizdeli na nase prvni utkani na umele trave do Ostravy.Dnesni Uspech, uz nam zarucovalo to, ze jsme se sesli v 15 lidech.Na sraz prisli vsichni vcas a vse od 1.minuty  klapalo jak melo.

Sestava:

Baran,Maly,Polednik,Flegr,Tvrdon,Galvas,Dudas,Folwaryczny,Kuca,Musalek,Urbis,Schuller,

Horky,Kopec)a jeste chybeli : Vican,Vondrak,Ivan,Klvana,Fedra...

Branky:

Kuča 3, Folwarczny 3, Tvrdek 2, Dudáš 1, Gavlas 1, Tvrdoň 1

Do utkani jsme vstoupili aktivne,meli jsme nekolik prilezitosti, ale nic z toho nebylo.Souper nas poprve zahrozil v 16.Minute a hned dal branku a prohravali jsme 0:1.

 

Vyrovnat se podařilo D.Folwarcznemu a po dvou pěkných akcích Standy Musálka skóroval 2x Ondra Kuča.Jednu branku ještě do poločasu zaznamenal Erik Tvardek ( jako ve velkých oddílech, tak Erik je u nás na testech z Fotbal FM ).

Pak kluci zacli trosku vice bojovat a polocas nakonec skoncil 4:1.(Hlubina navic nepromenila pokutovy kop-Baran skvele vychytal) Do druhe půle jsme vystridali(at se ukazou vsichni jak na tom jsou) a rezie hry byla v nasi rezii, a uz padal jeden gol za druhym(+ Hlubina si dala 2 vlastevce) a my jsme nebyli schopni nektere pohledne akce zakoncit do prazdne brany( Urbis,Schuller atd)

Jako nováčkové do mužstva velmi dobře zapadli naši mladí hokejisté.Gavlas a Flégr.Soupeř úplně odpadl a na hřiště se dostali všichni hráči.

Připomínka: někteří hráči(naši) jsou tak vytrénování, že na zimní utkání přijdou jen v trenýrkách.Ještě, že bylo teplo 1°C.

 

Závěr z dneška: Vysledek je moc nadherny, teren byl velmi spatny(snih byl neodhrnuty).Celkove vsichni videli, ze to nebylo moc fotbalove.(obcas naznak prihravky,kombinace,)Kluci musi zacit poctive chodit na treninky( poctive chodi malo kluku-ti vi kteri to jsou..)...Snad hned v pondeli kdy je trenink od 16:00 na Hornicaku(sraz v 15:50) prijdou vsichni.

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode