FKS krásné hřiště nad ním les

Vaclavovice - FK Staříč 1:2 (1:2)

05.02.2009 21:26

Branky:Hendrych 2x

 

 

 

Zapas začal v mirném tempu. Do šanci se dostávali ze začátku hlavně domácí, ale branku FKS ohrožovali založnící hlavně nákopy a centry na bránu Holinky. Kapitan Váňa a Hendrych měli 2 slibné sance ale chyběla přesnost.

 

Poprvé rozvlinl siť domacích střelec Hendrych, který se obtočil kolem obrance a přizemní střelou nedal golmanovi šanci. Potom opět domácí Vaclavovice Staříč  ohrožovaly centry a jeden z nich skončil na tyči. Během další minuty si Staříč vypracoval  golovku na jeden dotek a na 2-0 zvyšoval po krasné individualni akci opět Hendrych. Smolný okamžík přišel v nastaveném čase 1. poločasu, kdy při závaru a po reklamované ruce utočníka Vaclavovic snižili na 1-2. Do šaten šel FK Staříč přece jenom s výhrou a začli se soustředit na druhou půli zápasu. Během prvnich 10 minut si FKS vytvořili dve obrovské šance nejprve Hendrych nedovršil hattrick (kdy z 10 metru od brany nedokazal umiístit levou nohou strelu do skoro cele odkryte branky) a o par minut pozdeji Čuba, ktery potom dostal žlutou kartu za velmi nečistý zakrok.

 

Jak se rika nedáš dostaneš, přišel trest v 60 minutě, kdy P.Jukl podruhe fauloval utočnika domacich a dostal druhou žlutou a šel do sprch( přesneji si šel sednout do rohu hřiště a sledoval tak dění na hrišti). Zbylých 35 minut i s nastavenim bylo velmi hektickych a vyustilo z toho dalsich par karet na straně FKS. Holinka v tomto zapase podržel opět skvělými zakroky a zásluhou velmi bojovneho zavěru si FKS odvaželi z hřiste Vaclavovic cenné 3body( Historická statistika těchto klubů ale nenasvědčovala o tom, že to bude lehké utkani). Pozn: v  90 minutě byla jeste sporná situace ve vapně FKS, ale hlavního rozhočího to nevyvedlo z míry

 

 ZPRAVA Z KLUBU DOMACICH

 

https://www.tjsokolvaclavovice.wz.cz/

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode