FKS krásné hřiště nad ním les

Vratimov - Staříč 1:2 (0:2)

04.04.2009 17:56

Už jsme se nemohli dočkat a první mistrák nam zaklepal na dveře... Škvarové hřište ve Vratimove bylo perfektne pripravene tak nam nic nebranilo ktomu, aby jsme si zahrali dobry fotbal. Uspechem uz pred zapasem bylo, ze nas na zapas jelo 17 hracu a to jeste nekteri chybeli!!

Do zapasu jsme vleteli jako uragani a hned v 5s mel sanci Danek F. ale bohuzel mic sel tesne vedle tycky. Od te doby jsme soupere zatlacili na jejich pulku a cely polocas jsme je nepustili a busili na jejich branku. Asi 7 vylozenych sanci jsme nedali, az pak jsme dali gol, kdy jako prvni jarni strelec se zapsal do listiny strelcu Roman K. Na muzstvu bylo videt, ze si trosku oddechli. Ale tech nepromenenych sanci bylo cim dal vice...

Gol na 0:2 dal Lukas D. ale velkou pochvalu pri teto sanci zaslouzi Erik T. ktery ve vzduchu patickou nahral za sebe volnemu Lukasovi...Lukas mel i dalsi sanci, ale by jste neverili jak je tezke trefit z brankove cary prazdnou branku :-)) a trefit tycku. No vysledek po polocase 0:2 byl pro vratimovske velmi mirny.Ale bohuzel nase strelecka nemohoucnost byla velika az obrovska!!

Do druheho polocasu asi doted nevime co se stalo hracum? Nebot, aby v tomto jasnem utkani se bat o vysledek,, to je nepochopitelne!!! Ale zaver je asi jeden: kdyz si o sobe hrac mysli, ze je mistr sveta, tak asi je...! Bohuzel opet se ukazali nekteri hraci ve svem svetle... solovani, klicky do hracu, nepomoc spoluhracum, nadavani si a hledat chyby na vsech ostatnich jenom ne na sobe... ve druhem polocase trefil Erik ze sesti pokusu brevno, tycku jenom sit Ne. Tech vylozenych sanci uz nebylo tolik. Opravdu vykon muzstva byl katastroficky!

Zaver: totalne spatne utkani, nekoncentrovanost hracu, sobectvi, zadna myslenka, zadna pekna akce, ale asi nejvetsi problem tohoto muzstva je, ze to co natrenuje neproda do zapasu! Po tomto utkani by se kluci meli zamyslet nad sebou, ale jenom nad sebou!! Jedine velke plus tohoto utkani je, ze jsme vyhrali!! a 3 body jsou doma!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode