FKS krásné hřiště nad ním les

Zimní liga 22.11.

26.02.2009 18:02

Nasi zaci "B"meli dnes na pořadu 2 turnaj ZL.Kde pod vedenim trenera pana Strakose,chteli postoupit primo do Finale.

Staříč - Hlubina 2:2 (Folwaryczny 2)     

Proti velmi tezkemu souperi jsme chteli do turnaje vstoupit uspesne.Kluci se v tomto utkani rozkoukavali,ale meli na to, aby zvitezili, ale bohuzel branku na 2:2 dostali 13s. pred koncem utkani utkanim. Trener p.Strakoš " opet Tesne pred koncem !"

Staříč - Vratimov 1:0 (Kuča)    
V dalším utkaní nas cekal souper z nasi skupiny v KS. Ve velmi tvrdem utkani z obou stran.(kdy se dohravali soubouje a nikdo neuhnul ze souboje a nekteri hraci nedohrali utkani,,) Soupere jsme jasne prehravali  a nepustili jsme je ani jednou do vylozene sance.Zaslouzena vyhra po velmi bojovnemm vykonu! Trener hostu " Velmi vypjate utkani plne energie a bojovnosti z obou stran" !

Staříč -Brušperk 1:2 (Folwaryczny)    

V derby turnaje jsme chteli uhrat aspon bodik, nebot domaci celek slozil vsechny sve nejlepsi hrace,aby nedopadli stejne jako minuly tyden, kdy nepostoupili ze skupiny do finale.V nejhezcim utkani turnaje byl videl velmi kvalitni souboj.Brusperk se dostal do vedeni 2:0, kdy doslova dotlacili mic do brany,,,Kluci se nepolozili  a bojovali ,az do konce utkani ,kdy jsme soupere zatlacili na jejich pulce.Nepomohla nam ani zaverecna  power play a podarilo se nam jen snizit na rozdil jedne branky.

Staříč -Kozlovice 3:1 (Folwaryczny,Tvrdoň,Baran)    

Jasna prevaha po celou dobu utkani.Kozlovice prijeli  s velmi mladym mancaftem ,kdy se v jeho kadru objevili i 97. V tomto utkani jsme si i nahrali, a toto utkani rozhodlo,ze postoupime do semifinale bud z 2 nebo 3 mista.

Staříč - Sedliste 1:3 (Baran)    

Ani jsme nevedeli jak mame hodne kluky  v tymu.Sedliste jasne nejslabsi tym turnaje.A co udelal Staric dal jim darecek k Vanocum - vyhru! Klukum se neda uprit snaha a bojovnost ,ale proste jsme si asi vystrileli prach v predeslich zapasech.Pomer strel na branu byl 17:4 pro Staric.Treba L.Klvana nedal do prazdne brany,Radek T.+Ondra K. sli sami na branu, ale bohuzel jsme branku nedali.

Celkem 2 vyhry - 1remiza- 2 prohry skore - 8:8 .   3.misto postup do semifinale

Kluci k dnesnimu turnaji pristoupili velmi zodpovedne a hrali jako tym. Vzdy hrali na doraz , a vsichni hraci ,kteri dnes hrali si zaslouzi pochvalu.Bylo videt,ze kdyz budou kluci trenovat a plnit takticke pokyny trenera pujde jejich vykonost nahoru!

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode