FKS krásné hřiště nad ním les

Zimní liga 7.2.

27.02.2009 18:01

Utkání začlo z nasi strany velmi aktivne, Radek dal svuj 2 gol v turnaji, kdy dal nadhernou "anču".Hned za minutku dal na 2:0 Pavel, kdy zakoncil peknou akci s Radkem T. Kanonada dále pokracovala a kluci si s chuti zastrileli 2x se trefil z dálky Ondra K. Danek F.také strelou zdalky, ale nejhezci akce dne na nas jeste cekala, kdy si prihrali vsichni 4 hraci a Radek, zakoncil ťukanou do prazdné brány.  Soupere jsme prehrali aktivitou a chuti do hry.

Staříč - Hlubina 2:1 (Malý,Folwaryczny) 

Nas obvykly souper jak na trave, tak v hale. Technicky velmi kvalitni tym( v telocvicne velmi dobry!) Jestlize jsme chteli pomyslet na postup meli jsme tento zapas zakoncit vyhrou. Utkani zaclo velmi opatrne z obou stran.Do vedeni jsme se dostali my, kdy "nenacviceny" :-) roh zakoncil podruhe v turnaji Pavel M. Zbytecny gol na 1:1 jsme dostali po velke hrubce nasich hracu- jak rika trener " neustupuj" tak ustopili az do bufetu:-) Na konec utkani nastoupil Danek F. A 4min. pred koncem dal pekny gol. naprahl z prave strany a primo k tyci vyslal bombu 2:1.Pote jsme uz utkani dobranili a uhajili vitezstvi 2:1. Chut hrat a vyhrat nas potlacila k vytouzenym 2bodum!

Staříč - Skotnice 2:1 (Kuča,Tvrdoň)

V 11. utkani dne se potkaly 2 neporazene muzstva. Uz pred utkanim trener vedel, ze postup nam neunikne, ale hracum nic nerekl:-) Asi nejlepsi tym turnaje (po nás) chtel nas skalp jako my jejich. Do utkani jsme vleteli a v 7.minute dal hezky gol Ondra K. Od te doby jsme zbytecne branili.Po hrubce Radka+obrany souper vyrovnal, ale to bylo z jejich strany asi vse! Jejich nejlepsi hrac (+nejlepsi hrac turnaje c.4) mel na sobe porad chlapa a nedovolovali jsme jim jakokoukoliv akci. Opet muzstvo slapalo jako hodinky a chtelo vyhral. Branku na 2:1 dal Radek.T. kdy zakoncoval do prazdne branky. Po tomto vitezstvi uz jsme vedeli, ze skoncime 1.

Staříč - FM 6:1 (Kuča 3,Heryán.Folwaryczny,Malý)

Na toto utkani treneri vypsali premie. Proti nam nastoupili "nasi" hraci kteri nam pomahaji a jsou u nas na zkousce Erik+ Roman. Frydek, ktery urcite prijel turnaj vyhrat totalne zkolaboval a skoncil posledni v turnaji. Odevzdany vykon Fm, nam jenom pomohl k dalsi kanonade.
Knonadu zacal Pavel 1:0, pripojil se Ondra hned 3x ( velmi vydareny zapas) a bylo 4:0. Ale nadhera nad nadheru teprve mela prijit. Roh zahraval Danek, mic letel vzduchem a skvele si nabehl Vojtech a z voleje bomba do site 5:0. Od tohoto stavu nasi hraci totalne prestali hrat a slaboucky souper mel nekolik sanci, ale vyuzil pouze jedinou. 5:1.(kde byli nasi hraci?) na Konecnych 6:1 dal Danek.Kdyby kluci nevypustili poslednich 5 minut mohlo byt skore dvouciferne!

Strelci : Kuča 6,Malý 4,Folwaryczny 3,Tvrdoň 4,Poledník 0,Heryán 1.
Umístění : 1.místo, skóre 18:5.

Závěr: velmi kolektivní výkon, poprvé snad trener zazil, ze se nikdo nepohadal. Ze se hecovali...Ze by to byl vysledek naseho trenovani? At si to prebere kazdy hrac sam...

Kontakt

Dalibor Strakoš

jirka.staric@seznam.cz

Staříč 185, 739 43

725036474

Vyhledávání

HLAV  P ARTNER KLUBU:

Obec Staříč
 

 Dotace o d MŠMT 

 
 

PARTNEŘI KLUBU:

 
 OKD, s.r.o.
 Link CZ, s.r.o.
 Getlink Media, s.r.o.
 Unionsteel, s.r.o.
 Revírní bratrská pokladna
 Mayr-Melnhof Holz, s.r.o.
 Cykloservis Pavel Šimela
 H+P Autodemont, s.r.o.
 Autoservis L+R, s.r.o.
 Hrušecká stavební spol, s.r.o.
Nadace OKD

FITNESS PORADENSTVI: FB

 

Anketa

Budete mít zájem o "Okruhlák" když nebude slosovatelný?

© 2008 Všechna práva vyhrazena. Dalibor Strakoš

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode